Συστήματα ψύξης – Εξαερισμού

thernansi9Η ολοκληρωμένη σειρά λύσεων επαγγελματικής ψύξης της Ενεργειάκης Μηχανικής είναι κατάλληλη για διάφορες εγκαταστάσεις, από μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ έως ψυκτικές αποθήκες, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα. Είτε ψάχνετε για καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης είτε για ψύξη μεσαίων θερμοκρασιών για εφαρμογές κυμαινόμενου φορτίου, η Ενεργειάκη Μηχανική έχει μια ενεργειακά αποδοτική λύση για κάθε ανάγκη επαγγελματικής ψύξης. Με το σύστημα Conveni-pack μπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα ψύξης στο κεντρικό σύστημα κλιματισμού, επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και παράλληλα περιορίζοντας το χώρο που καταλαμβάνουν οι εξωτερικές μονάδες έως και κατά 60%.

Τα συστήματα επαγγελματικού εξαερισμού της Ενεργειάκης Μηχανικής παρέχουν καθαρό αέρα από το περιβάλλον, απομακρύνουν τον ακάθαρτο αέρα και εξισορροπούν την υγρασία του κτιρίου. Όλα αυτά βοηθούν να δημιουργηθεί ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, που ενισχύει την ευεξία των ενοίκων. Ο εξαερισμός παρέχει δωρεάν κλιματισμό, χρησιμοποιώντας καθαρό αέρα από το περιβάλλον. Υπάρχει επίσης επιλογή ανάκτησης θερμότητας μέσα από το κτίριο για μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα.

Συστήματα Άντλησης

Η άρδευση των καλλιεργειών και των αγρών είναι βασικότερη ανάγκη στον τομέα της γεωργίας. και σήμερα που το κόστος της ηλεκτρικής ενεργείας που δαπανάτε για την άρδευση κάνει πολλές φορές ασύμφορες τις καλλιέργειες. Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι η εγκατάσταση αυτόνομων συστημάτων άρδευσης με φωτοβολταϊκα και αιολικά συστήματα άντλησης νερού. Το πλεονέκτημα αυτών των συστημάτων είναι πως δεν χρειάζονται άδεια λειτουργιάς, έχουν μεγάλη απόδοση διότι στην  Ελλάδα έχουμε άφθονη ηλιοφάνεια και αέρα σε κάποιες περιοχές, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής πάνω από 30 έτη, δεν χρειάζονται συντήρηση και απαλλάσσουν τον ιδιοκτήτη από την ΔΕΗ με τις έκτατες εισφορές τα πάγια τέλη και το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ρεύματος.