Φωτοβολταϊκά Συστήματα

ananeosimes1Η φωτοβολταϊκή τεχνολογία αναφέρεται στην άμεση μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε ηλεκτρικό ρεύμα. Η αποδοτική και καθαρή αυτή μορφή ενέργειας (δεν εκλύεται οποιασδήποτε μορφής ρύπος) γνωρίζει ραγδαία αύξηση ζήτησης τα τελευταία χρόνια. Tο γραφείο μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, διατηρώντας μια ευρεία γκάμα προμηθευτών ελεγμένου  και πιστοποιημένου εξοπλισμού.

Φωτοβολταϊκά συστήματα μπορούν τα εγκατασταθούν σε οικιακές στέγες, επαγγελματικούς χώρους, αγροτεμάχια, αποθήκες, εξοχικά σπίτια, κ.α. συνδεδεμένα με το κεντρικό ηλεκτρικό δίκτυο αλλά και αυτόνομα για ιδιοκατανάλωση.

Όσο αναφορά τα διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά, η ενέργεια που θα παράγεται από την εγκατάσταση σας θα πωλείται στη ΔΕΗ με την ισχύουσα τιμή. Η τιμή αυτή ισχύει για 25 χρόνια, λόγω σύμβασης που έχει υπογράφει με τη ΔΕΗ, σύμφωνα με την οποία η ΔΕΗ υποχρεούται να αγοράζει τη παραγόμενη ενέργεια στην τιμή αυτή για τα επόμενα αυτά χρόνια. Επιπλέον, όλες οι τράπεζες χρηματοδοτούν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων υπογράφοντας δανειακές συμβάσεις.

Ανεμογεννήτριες – Αιολικά Συστήματα

 Η αιολική ενέργεια χρησιμοποιεί την ενέργεια του ανέμου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι μία ήπια μορφή ενέργειας, φιλική προς το περιβάλλον και πρακτικά ανεξάντλητη, αποτελώντας μία ιδιαίτερα ελκυστική και αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροπαραγωγής. Τα αιολικά συστήματα μπορούν να εγκατασταθούν σε κατοικίες, σε επιχειρήσεις και σε αγροκτήματα και γενικότερα σε περιοχές που ενδείκνυνται κλιματολογικά, λόγω της παρουσίας έντονων ανέμων. Οι ανεμογεννήτριες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομα συστήματα ή ως διασυνδεδεμένα συστήματα με το δίκτυο της ΔΕΗ, με σκοπό την πώληση της παραγόμενης ενέργειας.

Η ¨C&K ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ¨ ασχολείται με τη μελέτη, πώληση, εγκατάσταση και τη τεχνική υποστήριξη των αιολικών συστημάτων και είναι σε θέση να προσφέρει τις κατάλληλες προτάσεις, συνδυάζοντας τη τεχνογνωσία, την εμπειρία και την ποιότητα των κορυφαίων κατασκευαστών.